spend life with who make you happy. not who you have to impress.

Saturday, March 5, 2011

our memory photo contest

HALUHALU. heee. yeah , ak mw join contest. heee. saja2x seja baa.
hoho. ouke oukee. this is mysecond contest. di anjurkan oleh cik AIN .


click picture klau nak join :)

okayokay. gambar yg di pertaruhkan adalah :


picer ini d snap pada 18 february . heee. 
yeah , masa lepas perarakan maulidur rasul . 
fuh , sayang gylak babikk oh dgn drg neh. they are MYSOUL . 
klw suda tejumpa dgn dioarang neh , kompom suma masalah hilang.
sbb sllu ketawa , happy go lucky la baa. hehe.
ndatw la pa jd klw habis skula sudaa. im gonna miss them so much.
last , I LOVE THEM :)


1. Macam biasa, u all kenala follow blog weebitbear
2. Tulis entry "Our Memory Photo Contest", Letak banner seperti di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini, Letak lah banner contest ni kat sidebar sekali tau!

3. U all mestilah upload gambar u all..gambar tu mestilah ada gambar u all sekali..dan tulislah ayat yang paling simple kenapa u all pilih gambar tersebut. Contoh "I pilih gambar ni sebab I miss my friend a lotzz!!"

4. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger u all tau.. (",)

5. Hadiah?? gerenti best !! of course anak patung comel lagi besar dari Lovely Lace!!

6. Tarikh tutup 01/04/2011


hehe. okayy , contest neh sy tag pd mereka :



2 comments:

  1. terharuuu . nanti tqa da jumpa gambar lama tqa join ea ? :)

    ReplyDelete